Skoda показала новий кросовер Kamiq (фото)

Кросовер Skoda Kamiq отримав версію Scoutline. До цього часу виконання Scoutline було лише у двох моделей чеського бренду.

Автомобіль обзавівся сріблястими акцентами на кузові, світлодіодною оптикою, а також накладками на колісні арки матового чорного кольору.

Також Kamiq Scoutline може похвалитися новим переднім спойлером з захистом днища, заднім дифузором, хромованою окантовкою бічних стекол і 17-дюймовими колісними дисками Braga. Опціонально можна буде замовити диски Crater розміром на 18 дюймів.

В інтер’єрі версії Scoutline можна буде знайти елементи декору «під ясен», хромовані дефлектори системи вентиляції, спеціальні крісла з «дихаючим» тришаровим матеріалом ThermoFlux і алюмінієві накладки на педалі. При цьому селектор КПП, важіль стоянкового гальма і рульове колесо оброблені шкірою.

Для Skoda Kamiq Scoutline буде доступна стандартна лінійка моторів: три бензинові агрегати, один дизельний і версія, що працює на метані.

Прем’єра новинки відбудеться в рамках автосалону в Женеві навесні поточного року, а на європейському ринку автомобіль з’явиться ближче до літа.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти