Honda виводить на український ринок гібридний кросовер CR-V: названа дата

Продажі першого гібридного кросовера Honda в Україні розпочнуться уже в квітні поточного року.

Як повідомили Твоїй МАШИНІ в компанії «Прайд Мотор» – офіційному дистриб’юторі автомобілів Honda в Україні, крос отримає передову гібридну систему intelligent Multi Mode Drive (i-MMD).

На відміну від традиційних гібридів, новий CR-V Hybrid з системою i-MMD оснащений приводним електромотором, що рухає автомобіль, та додатковим електромотором – «генератором», який виробляє для цього електрику за допомогою бензинового двигуна. Також від бензинового двигуна через цей мотор-«генератор» заряджається високовольтний акумулятор. Таким чином суть роботи гібридної CR-V полягає в тому, що бензиновий 2.0 літровий двигун працює перш за все для генерації електроенергії, і використовується для руху автомобілю лише на високих швидкостях. Тому автомобіль, по суті, є електромобілем, який не потребує зарядки від сторонніх елементів живлення, оскільки завжди має на борту свій «двигун-генератор» для вироблення електроенергії.

Унікальна система Honda i-MMD автоматично та непомітно перемикається між трьома режимами, щоб забезпечити максимальну паливну ефективність під час руху, не вимагаючи від водія будь-якої участі.

Автомобіль буде доступний в комплектації Executive в моно- та повнопривідному варіанті, за орієнтовною ціною $41 990 та $44 490.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти