Компанія Cadillac представила новий Escalade (фото)

Як повідомляє видання «Motor1.com», новинка дебютувала в Лос-Анджелесі.

Оновлений позашляховик Cadillac Escalade побудований на новому шасі з незалежною задньою підвіскою. Автомобіль отримав ті ж розміри, що і раніше представлені моделі Chevrolet Suburban і GMC Yukon. Тепер модель має нову зовнішність, яка включає в себе модернізовані ґрати радіатора, горизонтально розташовані вузькі головні фари, задні тонкі вертикальні ліхтарі і 22-дюймові колісні диски.

В інтер’єрі оновленого Cadillac Escalade з’явилися відразу три дисплея: зліва від керма знаходиться 7,2-дюймовий екран з інформацією для водія, за кермом розташований 14,2-дюймовий дисплей приладової панелі і праворуч – 16,9-дюймовий тачскрін мультимедійної системи. Також і пасажири на задніх сидіннях отримують нову розважальну систему з парою 12,6-дюймових екранів, які можуть з’єднуватися з бортовими системами або різними носіями через HDMI і USB.

Крім того, новинка має поліпшену навігацію з ефектом доповненої реальності, як і на деяких моделях Mercedes-Benz, з використанням камер для відображення на екрані зображень вулиць в режимі реального часу з різними накладеннями

Під капотом новинки знаходиться бензиновий 6,2-літровий мотор V8 від GM потужністю 420 кінських сил. Також буде представлена ​​і дизельна версія з 3,0-літровим турбоагрегатом I6 потужністю 277 к.с.. Обидва двигуни використовують один і той же 10-швидкісний «автомат», встановлений на моделях Suburban і Yukon, а також однакову трансмісію зі стандартною можливістю повного приводу.

Оновлений Cadillac Escalade з’явиться на ринку цього літа, але конкретна дата продажу ще не була оголошена.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти