Bentley представила унікальний кабріолет для любителів коней

Британська модель отримала ряд стилістичних рішень, які демонструють, що власник машини любить коней.

Кілька років тому Bentley показав виконаний на замовлення фахівцями Mulliner кросовер Bentayga, натхненний кіньми і кінним спортом. А тепер черга настала за кабріолетом Continental GT. У штаб-квартирі марки в місті Крю було зібрано кілька примірників особливої версії кабріолета, яка припаде до душі шанувальникам кінного спорту.

Фахівці придворного тюнінг-ательє марки спеціально надали цьому кабріолету GT Equestrian Edition витончений зовнішній вигляд, щоб інтер’єр міг заграти всіма барвами. Чудову зелену тематику ледь переривають чорні 22-дюймові колеса, решітку радіатора і нові бампери.

«Хвойна» тема триває в салоні особливої ​​версії. Так, інтер’єр оброблений зеленою шкірою, яка контрастує зі світло-бежевими відтінками, обробкою з кори дерева і акцентами хрому. Підголівники на всіх чотирьох сидіннях прикрашені вишивкою з зображенням коней і наїзників. Аналогічні візерунки можна знайти на приладовій панелі, а дверні карти прикрашені унікальною твідовою тканиною, яку можна знайти на куртці для верхової їзди.

У рух кабріолет Bentley Continental GT приводиться одним з двох моторів, кожен з яких має «велику кількість коней в своїх стайнях». Так, під капотом розташується 6,0-літровий Twin-Turbo W12, який розвиває потужність 626 к.с., або V8 з віддачею в 542 к.с.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти