У Мережі з’явилися перші зображення Dacia Sandero

Dacia трудяться над Sandero і Logan спільно вже більше семи років і повинні пропрацювати ще рік. У 2021 році абсолютно новий автомобіль третього покоління замінить свого попередника.

Революції в дизайні не сталося, спробуємо розібратися чому. На сьогоднішній день компанія зайнята зміною покоління, яке, як уже було сказано, знаходиться майже в кінці свого життєвого циклу. Ймовірно, нам і не покажуть якихось глобальних змін, але виходячи з тестових варіантів, закордонні дизайнери вже представили в загальних рисах Sandero.

Так само, як Dacia робила це раніше з Duster, фронтальна частина поточного покоління повертається в сучасних формах. Не сильно, але все ж більш гострі і широкі фари надають йому явно свіжий вигляд. Ззаду дизайнери продовжили роботу на базі фейсліфтинга поточного Sandero. Як і спереду, тут нам пропонують більш широкі і більш гострі світлові прилади. Трохи більші задні двері і більш висока лінія вікна додатково підтверджують те, що Sandero ззаду виглядає ширше, ніж нинішнє покоління.

Природно, нам також варто розраховувати на оновлення силової установки. 0,9 TCe, ймовірно, поступиться місцем більш новим TCS 100 і TCe 100, які також вже застосовуються в Clio. Так ми втратимо атмосферне SCe 75.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти