Новий Mercedes-Benz S-Class показали до прем’єри

Mercedes-Benz не зміг утримати зовнішність нового S-Class в секреті до офіційної дати дебюту, тому що знімки флагмана німецької марки просочилися на французький сайт Worldscoop.

Не секрет, що Mercedes-Benz розробляє абсолютно нове покоління флагманського седана S-Class – нинішня модель проіснувала вже 7 років. З 2018 року було важко оцінити, як часто нове покоління виходило на тести в маскуванні, тому що розробникам знадобилося достатньо часу, щоб протестувати автомобіль на дорогах загального користування. Однак вперше серійний кузов і інтер’єр вдалося побачити без маскування тільки на цих знімках.

Хоча ясно видно, що це S-Class, Mercedes-Benz повністю оновив автомобіль. При цьому автомобіль отримав збільшену решітку радіатора, оптика виконана в стилістиці сучасних моделей Mercedes і, швидше за все, оснащена новітніми технологіями світлодіодної матриці в стандартній комплектації. Ззаду седан отримав значно вужчі ліхтарі, які з’єднані безперервною хромованою смугою, що проходить через весь багажник.

В салоні ми бачимо мультимедійну систему MBUX, яка на цей раз не розділена на дві частини. За кермом розташований досить широкий екран, і вперше гігантський другий екран виявився на центральному тунелі. Причому він має планшетну орієнтацію, завдяки чому нагадує екран в Tesla Model S. Однак дисплей в Mercedes виглядає трохи більшим. Крім того, на приладовій панелі мало кнопок. Фото також демонструють задній ряд сидінь. Як і очікувалося, пасажири купаються в небаченій розкоші. Всього фахівці нарахували три екрани: перед задніми пасажирами і в підлокітнику для особистого контролю, наприклад, клімату всередині автомобіля.

Також очікується поява гібридних силових установок, але не повністю електричної версії. Екологічно чистий S-Class буде продаватися під назвою EQS. Дебют нового Mercedes-Benz S-Class запланований на кінець цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти