Mercedes-Benz вперше опублікував фото EQS

S-Class отримує повністю електричний еквівалент: EQS. Mercedes-Benz випустив перше зображення топ-моделі.

В цьому році Mercedes-Benz зніме завісу зі своєї топової електричної моделі: EQS. Автомобіль, який почав своє життя на IAA в 2019 році у формі перспективної футуристичної концепції EQS, вже кілька разів засвітився в «камуфляжному костюмі». На цей раз, однак, саме Mercedes-Benz показує автомобіль.

Хоча EQS, здається, стає електричним братом нового S-Class, для Mercedes-Benz модель має велике значення. По суті, S-Class і EQS будуть абсолютно різними автомобілями. Це означає, що Mercedes-Benz буде просувати свою топову електричну модель, на відміну від EQA і EQC, які легко впізнати зовні як GLA і GLC відповідно. EQS буде побудований на базі MEA2, модульної електричної платформи, яка більше, ніж платформа MRA майбутнього нового S-Class підходить для електромобілів.

Mercedes-Benz також не робить з EQS стандартний седан, як це буде з новим S-Class. Новачок виглядає як масивний чотиридверний автомобіль-купе з крутою похилою лінією даху. Vision EQS, концептуальний автомобіль, що передував EQS, мав передбачуваний запас ходу приблизно на 700 кілометрів. Перші екземпляри EQS планується побудувати в цьому році відповідно до початкового графіку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти