BMW представила гібридний кросовер X2 (фото)

Новинка з’явиться на європейському ринку вже влітку.

Плагін-гібридна модифікація BMW X2 xDrive25e, в порівнянні зі стандартною версією кросовера, відрізняється переробленою передньою частиною. Так, світлодіодні фари вже будуть в базовій комплектації, а протитуманні ліхтарі взагалі були прибрані. Також новому кросоверу дісталися 17-дюймові колісні диски.

В оснащенні версії BMW X2 xDrive25e знаходиться гібридна силова установка, що складається з 1,5-літрового ДВЗ і електромотора. Підсумкова потужність гібрида становить 217 к.с. і 385 Нм крутного моменту. До першої «сотні» кросовер розганяється за 6,8 секунди, а його максимальна швидкість досягає 195 км/год.

Новий X2 xDrive25e має в своєму арсеналі літій-іонну батарею ємністю 10 кіловат-годин, яка розташована під заднім сидінням. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати близько 57 км по циклу WLTP. Для оптимізації аеродинамічних властивостей гібридного автомобіля, розробники занизили його підвіску на 10 мм, ніж у стандартної версії.

У списку обладнання X2 xDrive25e числяться двозонний клімат-контроль, а також додаток, за допомогою якого можна віддалено проводити кондиціонування автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти