Перший в історії Chevrolet Corvette з правим кермом з’явиться в 2021 році

З середини 2020 року новий Corvette C8 буде сходити з конвеєра в специфікації для країн з лівостороннім рухом, таких як Великобританія, Японія і Австралія.

Через специфіку деяких ринків, наприклад, американського, покупцям цих країн були недоступні багато моделей. Це також і справедливо для Великобританії – Chevrolet ніколи раніше не виготовляв версії Corvette з правим кермом. Однак скоро все зміниться.

Американський автовиробник анонсував вихід Chevrolet Corvette C8 з правим кермом, який з’явиться у британських дилерів марки вже в 2021 році за ціною від 86150 доларів за виконання Launch Edition. Це значно дорожче, ніж на домашньому ринку.

Варто відзначити, що близько третини населення світу живе в країнах з лівостороннім рухом, але Corvette був розроблений в першу чергу для тих ринків, де кермо розташоване зліва.

Керівники Chevrolet, як стверджується, дещо нервують з приводу шансів RHD Corvette на успіх. Хоча вже є попередні замовлення, але автовиробник не впевнений, чи буде попит стабільний в найближчі роки.

Попри закриття бренду Holden в Австралії і Новій Зеландії, Chevy дотримується свого плану запропонувати Corvette з правостороннім керуванням. Компанія створює новий GM Speciality Vehicles, який буде забезпечувати доставку автомобілів в регіон.

Що стосується Японії, то тут відгук більш позитивний, бо на модель надійшло вже понад 300 замовлень протягом 60 годин після початку бронювання. Постачання туди почнуться навесні 2021 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти