BMW готується представити новий позашляховик BMW iX3

Баварський автовиробник запустив рекламну компанію, присвячену швидкому дебюту електричного кросовера BMW iX3.

У серії постів на Facebook і в Instagram автовиробник заявив, що «збирається пролити світло» на перший в світі iX3. Звичайно, такого роду інтрига досить безглузда, бо BMW частково показала кросовер в березні, а вже в травні він був повністю розсекречений.

Як і демонстраційний прототип iX3, серійна модель має унікальну передню панель з повністю закритими ґратами. Електричний кросовер також отримує модифікований передній бампер з вертикальними повітрозабірниками, аеродинамічні колеса і вентиляційні отвори на передньому крилі з логотипом «i».

Вже є інформація, що iX3 першому дістанеться технологія еDrive п’ятої генерації, що дозволяє розмістити електродвигун, трансмісію і силову електроніку в єдиному модулі, а також тягові акумулятори з катодами NMC 811.

Кросу подарують один електромотор, який буде розташовуватися на задній осі. Його віддача складе 286 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Тягова батарея на 74 кіловат-години дасть можливість продемонструвати номінальний пробіг в 440 кілометрів (WLTP).

Слідом за BMW iX3 на ринку з’являться флагманський електричний позашляховик iNext і седан i4. Всього до кінця 2023 року компанія збирається випустити 11 моделей з електричними силовими установками.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти