В США випустили шестиколісний пікап за півмільйона доларів

Команда Hennessey Performance представила шестиколісний пікап Hennessey Mammoth 6х6 з потужністю 1200 к.с. Це найпотужніший пікап, який коли-небудь пропонував Hennessey Performance.

Команда Hennessey Performance Engineering (HPE) планує побудувати найбільший і найпотужніший пікап за 29-річну історію компанії. HPE незабаром побудує 6X6 перетворення вантажівки Ram TRX 2021 року. Однак заводський наддувний V8 потужністю 702 к.с. буде замінений спеціально налаштованим 7,0-літровим двигуном Hellephant, який забезпечить понад 1200 к.с.

З 2017 року команда Hennessey побудувала та поставила клієнтам з усього світу 15 пікапів VelociRaptor 6X6 та GOLIATH 6X6, що робить їх одними з найексклюзивніших автомобілів, коли-небудь випущених Hennessey Performance. Цього разу Hennessey побудує лише три пікапи Ram TRX на базі Mammoth 6X6 Hellephant, що зробить його найпотужнішим та найексклюзивнішим пікапом, який коли-небудь пропонувала компанія. Він також буде найдорожчим із вартістю 500 000 доларів, що включає базовий Ram TRX.

На додаток до нового 6-колісного приводу, MAMMOTH 6X6 матиме повністю модернізовану позашляхову підвіску, інтер’єр на замовлення, модернізовані передні та задні бампери з модернізованими світлодіодними ліхтарями тощо.

Джерело hennesseyperformance.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти