Новий лімузин Cadillac XT5 був помічений на полігоні General Motors під час тестів

Прототип витягнутого позашляховика Cadillac XT5 був помічений автомобільним папараці на дорогах біля мілфордському випробувального полігону General Motors в Мічигані.

У подовженого середньорозмірного тестового автомобіля позашляховика є треті двері, які можуть не функціонувати, розташовані посередині, а колісна база розтягнута, щоб вмістити двері.

Cadillac раніше пропонував «професійну» версію седана XTS, яка була спроектована для подовжених лімузинів і переобладнаних катафалків, але модельний ряд XTS був знятий з виробництва в жовтні минулого року. Його головний конкурент, Lincoln MKT Town Car Limousine, також був знятий з виробництва приблизно в той же час.

Cadillac офіційно не оголосила про заміну, але представник одного з найбільших виробників лімузинів і катафалків в США сказав, що вони планують почати використовувати XT5 і розуміють, що у Cadillac є професійний автомобіль на його основі в розробці.

Роздрібна ціна XT5 починається з 45 090 доларів і доступна або з 2,0-літровим чотирьохциліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 237 к.с., або з 3,6-літровим V6 310.

Джерело foxnews.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти