Нова Skoda Octavia e-Tec оснащена першим помірно-гібридним двигуном бренду

Компанія Skoda представила свій перший м’який гібридний силовий агрегат з новим 1,0-літровим бензиновим двигуном e-Tec для нової Octavia четвертого покоління.

Електрифікована трициліндрова силова установка видає 108 к.с., що робить її трохи менш потужною, ніж версії MHEV початкового рівня в Seat Leon і Volkswagen Golf.

В системі використовується вбудований в ремінь стартер-генератор (BISG) для рекуперації енергії під час гальмування і зарядки літій-іонної батареї 48 В, яка потім може переходити від двигуна до систем живлення, таким як гідропідсилювач рульового управління, що дозволяє продовжувати роботу по інерції при вимкненому двигуні.

E-Tec йде виключно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Skoda перераховує ряд функцій підвищення ефективності, вже встановлених на двигуні, в тому числі алюмінієвий картер, турбокомпресор з регульованими лопастями і оптимально збалансовані шатуни, що означає, що двигуну не потрібен вал балансування.

Двигун працює по циклу уприскування Міллера, який, як кажуть, забезпечує максимальний крутний момент на 35% раніше, ніж на звичайному двигуні.

Джерело autocar.co.uk
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти