Kia Sorento офіційно представлена: технічні характеристики та фото

Південнокорейський бренд Kia представив нове покоління кросовера Sorento для американського ринку. Разом зі звичайними комплектаціями дебютувало виконання X-Line.

Автомобіль Sorento X-Line отримав традиційний для таких версій пакет аксесуарів, в нього увійшли накладки на колісні арки з незабарвленого пластика, інші бампери, рейлінги на даху, 20-дюймові колісні диски особливого дизайну і ліфт підвіски на 25 мм. Таким чином, дорожній просвіт такого Sorento досягає майже 211 мм.

За замовчуванням Kia Sorento X-Line оснащується системою повного приводу з векторизацією крутного моменту, блокуванням центрального диференціала і додатковим режимом руху «Сніг». Який силовий агрегат отримає модифікація X-Line, поки не уточнюється.

Для ринку США у лінійку двигунів звичайного Sorento увійшов 2,5-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 285 кінських сил – він прийшов на зміну V6. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою роботизованою КПП з двома зчепленнями.

Також є атмосферний агрегат об’ємом 2,5 літра потужністю 194 к.с., який поєднується з 8-діапазонною АКПП. Гібридні модифікації представлені двома версіями. Перша – 230-сильна – на основі 1,6-літрового ДВС з інтегрованим 60-сильним електричним двигуном і батареєю на 5 кВт ∙ год. В якості трансмісії тут виступає 6-ступінчаста АКПП. Привід – передній. У змішаному циклі така гібридна силова установка витрачає всього 6,4 літра на 100 кілометрів шляху.

Друга гібридна установка майже нічим не відрізняється від європейської – вона складається з 180-сильного турбованого двигуна об’ємом 1,6 літра і 91-сильного електродвигуна, знову ж вбудованого в автоматичну трансмісію, і акумулятора ємністю всього 8 кВт ∙ год. Для європейського Sorento заявлено 13.8 кВт ∙ год. Запас ходу Sorento для США на одному заряді складає близько 48 кілометрів. Ця підзарядна гібридна версія має повний привід.

У США продажі нового Kia Sorento стартують ближче до кінця 2020 року, ціни будуть оголошені ближче до старту продажів.

Читайте також: Новинка від Kia: з’явилися нові подробиці та фото

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти