Новий BMW M3 2021 року без камуфляжу був помічений на дорогах

У мережі з’явилися шпигунські фото, на яких видно, як новий BMW M3 2021 року і його передня частина виглядає на дорозі.

Дизайн M3 в реальному житті виглядає м’якше, ніж на фото. Проте, ми очікуємо, що ті, хто зневажає велику решітку радіатора і зморшкувату передню панель BMW, зможуть побачити тільки ці конструктивні особливості. Хоча BMW, можливо, представила M3 раніше на цьому тижні, є велика ймовірність, що автовиробник продовжує доводити модель до початку виробництва – модель не з’явиться у дилерів в США до березня 2021 року.

Автомобіль має потужну силову установку – 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун BMW з подвійним турбонаддувом. У стандартному M3 потужність млина складає 473 кінських сили (352 кіловата) і 550Нм крутного моменту. M3 Competition використовує той же млин, але вона розвиває 503 к.с. (375 кВт) і 649 Нм крутного моменту. Шестиступінчаста механічна коробка передач є стандартною для M3, а восьмиступінчаста автоматична коробка передач – єдина коробка передач, доступна для моделі Comp.

Дикий дизайн екстер’єру BMW також вплинув на інтер’єр завдяки яскравим кольорам і сидінням з сильними опорами, доступним тільки найсміливішим власникам BMW.

Швидше за все, це буде не останній раз, коли ми побачимо тестування M3 перед його надходженням у продаж.

Читайте також: BMW M3 і M4 представлені офіційно: радикально новий вигляд, велика потужність і повний привід

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти