Hyundai представив «заряджену» версію хетчбека i20

Корейський бренд представив нову модель сімейства N Line – хетчбек Hyundai i20 N Line. Автомобіль надійде до дилерів вже в наступному році і складе конкуренцію таким моделям, як Volkswagen Polo GTI і Ford Fiesta ST.

Від стандартної моделі «заряджений» i20 N Line відрізняється більш агресивним переднім бампером з сірими елементами і решіткою радіатора чорного кольору. Задній бампер також оновили, додавши йому спортивного декору, плюс з’явився подвійний хромований патрубок вихлопної системи.

Усередині Hyundai i20 N Line передбачені спортивні крісла з червоною прострочкою. До слова, остання присутня на рульовому колесі і важелі перемикання коробки передач. Накладки на педалі виконані з металу.

У базове оснащення новинки увійдуть 17-дюймові легкосплавні колісні диски, цифрова панель приладів і ряд систем безпеки і асистентів водія.

У лінійку моторів Hyundai i20 N Line увійдуть два агрегати. Базовий це 4-циліндровий атмосферний двигун MPI об’ємом 1,2 літра потужністю 84 л.с. За додаткову плату запропонують «турботрійку» об’ємом 1,0 літра в двох варіантах потужності: 100 або 120 к.с. Причому в цьому випадку п’ятидвірка буде укомплектована 48-вольтової гібридною системою і 7-ступінчастою роботизованою КПП.

У продажу «спортивна» новинка з’явиться навесні 2021 року приблизна вартість і більш докладний список комплектацій з’явиться ближче до старту продажів. Покупці нового i20 N Line можуть вибрати один з чотирьох кольорів кузова: Phantom Black, Aurora Grey, Polar White і Brass.

Читайте також: У Китаї представили новий розкішний електричний позашляховик Hongqi E-HS9

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти