Mercedes-Benz представив найдовший E-клас

На автосалоні в Пекіні Mercedes-Benz представив оновлену версію длиннобазного E-класу, створеного спеціально для місцевого ринку. Як і оригінальна модель, що дебютувала на аналогічній виставці навесні 2016 року, вона на 140 мм перевершує стандартну модель по відстані між осями.

При цьому модернізований китайський седан і сам по собі став довшим на 22 мм – тепер в ньому 5056 мм. Він зберіг окремі трикутні віконця за задніми дверима, як і оригінальну форму самих дверей, але в іншому оновлення пройшло за тим же сценарієм, що і у випадку зі звичайним E-класом, показаним ще на початку березня.

Головні нововведення – повністю діодна світлотехніка, інше кермо, здатне стежити за наявністю рук на ободі, а також водійський інтерфейс MBUX з усіма сучасними асистентами і мережевими можливостями. А ось моторна гамма у цього седана в Китаї скромна: дволітрова 299-сильна «турбочетвірка» є топовою пропозицією, а на початковому рівні «майже представницькому» E-класу покладено 1,5-літровий 184-сильний агрегат. Виробництвом займається спільне підприємство Beijing Benz Automotive Co., Ltd (BBAC).

Читайте также: Hyundai представив «заряджену» версію хетчбека i20

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти