Найдорожчий і найшвидший суперкар в світі представили в Пекіні

Найшвидший і дорогий супергібрид від китайського виробника HongQi – S9 – був представлений на днях на автомобільній виставці в Пекіні. До речі, дана модель виявилася швидше, ніж легендарний Bugatti Chiron.

Під капотом суперкара зачаїлися 1400 к. с., що дозволяє гібриду розігнатися з нуля до 100 км/год всього за 1,9 секунди, що на 0,6 секунди швидше вищезгаданого «Бугатті», який втратив статус найшвидшого автомобіля у світі з появою HongQi S9. Максимальна швидкість нового китайського гібрида становить понад 460 км/год, але обмежена електронікою на 400 км/год.

Автоексперти називають цей гібрид найдорожчим і продуктивним з коли-небудь зроблених на території Піднебесної. Представлена ​​модель – один із заключних кроків китайської марки на шляху до серійного виробництва гібридного суперкара.

Усередині HongQi S9 стоїть восьмициліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом об’ємом 4,0 літра, а також кілька електродвигунів, технічні характеристики яких не розголошуються. Однак відома загальна потужність системи всіх силових агрегатів – понад 1400 к. с.

Китайські ЗМІ повідомляли раніше, що в світі буде зібрано не більше 70 моделей S9, вартість одного гіперкара складе приблизно 10 мільйонів юанів, або 1 472 580 доларів

Читайте також: Названа вартість будівництва 1 км дороги в Україні

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти