Всі продані електрокари Polestar 2 відкликані після скарг власників

Компанія Polestar оголосила про відкликання усіх проданих електромобілів з індексом 2: з моменту появи на ринку в березні 2020 року дилери встигли продати 2,2 тис. авто.

Відкликання пов’язано з недавніми скаргами власників на поломки майже відразу після придбання.

Минулого тижня стало відомо про 30 випадків збою в роботі Polestar 2. Європейці з різних країн скаржилися, що майже відразу після придбання спалахувало попередження про несправності в системі приводу, після чого машину доводилося паркувати на узбіччі і вже на евакуаторі везти в найближчий сервісний центр.

Зараз з’явилися подробиці про причини даної проблеми. За інформацією шведського видання «Dagens Industri», через збій в програмному забезпеченні (ПЗ) на Polestar 2 відключається живлення, і перезапустити систему було неможливо. До того ж, відмовляли і важливі функції, які пов’язані з безпекою. При цьому рульове керування і гальма працювали.

Тепер автовиробникові буде потрібно відремонтувати всі реалізовані Polestar 2. Яким саме способом проблема буде вирішена, не повідомляється. Швидше за все, допоможе оновлення ПЗ. Всі роботи будуть проводитися для клієнтів безкоштовно.

Читайте також: Названі 10 найшвидших у світі автомобілів

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти