Китайці показали суперника Skoda Octavia з дизайном Hyundai

MG 5 став повністю новою моделлю, яка демонструє свіжий фірмовий стиль. Але до дизайну все ж є певні питання.

Британська марка MG, що нині належить китайському концерну SAIC, як і всі, слідує тенденціям сучасності і робить ставку на «великі» автомобілі. Однак, не поспішає скидати седани з рахунків: компанія представила оновлений MG 5. Компактний седан – перша модель в новому фірмовому стилі MG.

Особливість нової стилістики – капот з низькою передньою кромкою і трохи зсунута вниз радіаторна решітка. Тепер вона візуально об’єднана з бічними секціями бампера. Зовсім скоро такі зміни в зовнішності отримають і інші моделі виробника. Робота виконана відмінно, але все це призвело до неймовірного подібністю автомобіля з Hyundai Elantra. Ззаду китайський автомобіль нагадує представницький седан Kia K900.

Габарити MG 5: довжина – 4675 мм, ширина – 1842 мм, висота – 1480 мм. Колісна база дорівнює 2680 мм. З такими розмірами новинка потрапляє в число автомобілів гольф-класу і впритул наближається до Skoda Octavia.

Салон MG 5 виглядає досить приємно, крім того, в ньому простежуються «драйверські» мотиви. Окремо варто відзначити цифрову приладову панель і джойстик керування коробкою передач, що не фіксується. Дорожчі модифікації порадують наявністю люка і двоколірними варіантами обробки салону.

Новий MG 5 запропонують з двома двигунами на вибір. Перший – 1,5-літровий атмосферний потужністю 120 к.с. В пару йому передбачений варіатор. Другий – 1,5-літровий 172-сильний турбований мотор, пов’язаний з роботизованою коробкою передач.

Китайські покупці зможуть придбати новий фастбек вже в наступному місяці. Вартість новинки поки не оголошена.

Читайте також: Китайці випустили компактний кросовер за $ 12 000

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти