Новий Nissan X-Trail з’явиться в продажу в жовтні 2020 року

Компанія Nissan Motor Co., Ltd. оголосила, що з кінця жовтня почне продавати новий Nissan Rogue на ринку Північної Америки.

Новий Rogue досяг найвищоъ маневреності завдяки недавно розробленый платформі і досяг провідного в своєму класі рівня безпеки. Так, кросовер оснащений системою підтримки всеспрямованого водіння (Safety Shield 360) вже в базі.

Нове покоління Nissan X-Trail може похвалитися розширеним функціоналом. У салоні можно відзначити 12,3-дюймову цифрову приладову панель, 10,8-дюймовий проекційний дисплей, мультимедійну систему з 9-дюймовим екраном і онлайн-сервісами, камери кругового огляду, просунуту систему автоматичного управління автомобілем ProPilot з адаптивним круїз-контролем, утриманням в смузі і функцією Vehicle Motion Control, яка може передбачати дії водія і втручатися в управління машиною.

У США новинка буде доступна тільки з 2,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном на 184 к.с., який буде працювати в парі з варіатором і системою повного приводу з електрогідравлічною муфтою. На старті продажів в жовтні поточного року новий Nissan Rogue зможуть купити тільки американці.

Читайте також: Названо безпроблемні довговічні авто, які майже не ламаються

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти