Новий позашляховик Ford Bronco користується ажіотажним попитом

Прем’єра нового рамного позашляховика Ford Bronco відбулася трохи більше трьох місяців тому, і вже зараз модель користується ажіотажним попитом.

В інтерв’ю виданню Motor1 менеджер з маркетингу Ford Motor Марк Грубер розповів, що на сьогоднішній день компанія зібрала менше 190 000 попередніх замовлень на Bronco і їх кількість збільшиться в міру виходу нових модифікацій, а також розширення списку аксесуарів. Останніх, до речі, буде більше 200.

З чуток, Ford хоче вже в листопаді провести окремий захід, на якому будуть показані всі можливі варіанти трансформації автомобіля.

У відродженого Ford Bronco дійсно є всі дані, щоб заявити про лідерство в своєму класі: найвищий дорожній просвіт (294 мм) і найкраща здатність до подолання броду – 851 мм.

Позашляховик доступний з двома бензиновими турбодвигунами EcoBoost на вибір: 2,3-літровим 4-циліндровим потужністю 273 к.с. (420 Нм) або 6-циліндровим об’ємом 2,7 літра потужністю 314 к.с. (542 Нм). Трансмісія може бути 7-ступінчастою МКПП або 10-ступінчастою АКПП. Всі автомобілі повнопривідні, але при цьому покупці зможуть вибирати різні системи: з передавальним числом понижувальної передачі в роздавальній коробці 2,72 або 3,06.

У США базовий рамний Bronco доступний від 29 995 доларів, що еквівалентно 840 тисячам гривень за поточним курсом. «Живі» продажі новинки в США почнуться в 2021 році.

Читайте також: Японці показали нового суперника Toyota Prado і Mitsubishi Pajero Sport

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти