В Японії представили копію кросу Toyota RAV4

Японська компанія Mitsuoka, відома як творець «найстрашнішого автомобіля в світі», представила кросовер Buddy (в перекладі – приятель, друже).

Компанія Mitsuoka прославилася завдяки своєму ексцентричному підходу до дизайну автомобілів. Тепер же автовиробник показав досить цікавий кросовер Buddy. Модель побудована на базі японського кросовера Toyota RAV4, проте її екстер’єр виконаний в стилі американських позашляховиків кінця минулого століття.

Офіційно компанія Mitsuoka не уточнює яка модель лягла в основу Buddy, але вивчаючи опубліковані знімки, можна з легкістю помітити фірмові риси RAV4. Дизайнери Mitsuoka переробили лише передню частину і корму кросовера.

Передня частина автомобіля виглядає незграбно і агресивно, що досягається завдяки квадратній головній оптиці і масивній хромованій решітці радіатора. На кормовій частині можна помітити хромовану смугу вздовж бампера, прямокутні задні ліхтарі і навіть нові п’яті двері, на яких красується назва фірми на всю ширину.

Mitsuoka пропонує пофарбувати Buddy в один з 11 однорідних відтінків. Крім цього, буде доступно шість варіантів двокольорового забарвлення кузова. Про доробки інтер’єру представники компанії поки не повідомляли.

З технічної точки зору автомобіль не зазнав змін. Під капотом будуть розташовуватися ті ж агрегати, що і на RAV4. Кросовер буде доступний з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 171 к.с. або з гібридною 178-сильною силовою установкою на основі 2,5-літрового мотора. Приймати замовлення на кросовер Buddy компанія Mitsuoka почне з 26 листопада.

Раніше компанія Mitsuoka випустила модель Orochi, яка була розроблена силами марки, але використовувала силові агрегати Toyota. Даний автомобіль неодноразово входив в різноманітні рейтинги «найстрашніших автомобілів планети», а незвичність дизайну середньомоторного спорткара відзначали навіть видання Top Gear і CarThrottle.

Читайте також: В Україні представлений новий Toyota Land Cruiser Prado 2021

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти