Toyota представила оновлений автомобіль: фото

2 листопада в Японії представили оновлену версію седана Toyota Crown. Зовні модель не змінилася, техніка теж колишня. Зате доопрацьовані салон і комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense. Одночасно з цим стартував продаж автомобіля.

Зовні седан Toyota Crown змінився незначно, якщо не брати до уваги розширення асортименту колісних дисків і палітри кольорів кузова. Так, стали доступні кольори Precious White Pearl (білий), Precious Metal (сірий) і Emotional Red II (червоний). Також з’явилися особливі 18-дюймові алюмінієві колісні диски спеціально для комплектацій RS Advance і RS Advance Four.

Головна ж обновка трапилася всередині автомобіля. Так, замість двох дисплеїв з’явився один 12,3-дюймовий сенсорний планшет поліпшеного мультимедійного комплексу T-Connect SD. Через появу нового екрану виробникові довелося переглянути передню панель – центральні дефлектори обдування стали горизонтальними і знаходяться під монітором.

Але головне, що тепер розширено склад комплексу безпеки. У пакет Toyota Safety Sense увійшла система Driver Abnormality Response System ( «Система реагування на нештатні ситуації»). У разі, коли водій втрачає контроль над машиною через різке погіршення самопочуття, система автоматично уповільнює автомобіль і повністю зупиняє його в своїй смузі руху.

На додаток до цього Toyota вперше впровадила Curve Speed ​​Suppression Function (функцію придушення кривої швидкості) – система проаналізує, чи здатний автомобіль пройти поворот на поточній швидкості, і в разі необхідності сповільнить його.

Змін по технічній частині немає. Toyota Crown як і раніше пропонується з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 245 к.с., а також в двох гібридних версіях: з установкою на базі 2,5-літрового «атмосферника» потужністю 226 к.с. з урахуванням віддачі електродвигуна і на базі 3,5-літрового V6 потужністю 359 к.с. з урахуванням віддачі електродвигуна. «Молодший» гібрид може бути як із заднім, так і з повним приводом, інші модифікації – тільки задньопривідні.

Ціни на оновлену версію седана в Японії починаються від 4 899 000 до 7 393 000 ієн, що за поточним курсом становить приблизно від 1,3 до 2 мільйонів гривень.

Читайте також: Названо проблемні моделі вживаних авто, від покупки яких краще відмовитися

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти