Toyota RAV4, стилізований під «американців», надійшов у продаж в Японії

Японська компанія Mitsuoka, яка отримала світову популярність завдяки нестандартному підходу до дизайну, розпочала продаж нового кросовера Buddy. Модель примітна тим, що отримала зовнішній вигляд в стилі американських позашляховиків кінця минулого століття, а також являє собою перелицьовану версію Toyota RAV4 останнього покоління.

Від Toyota RAV4 нова Mitsuoka Buddy відрізняється оригінальним «оперінням» кузова і зміненою задньою частиною. Передні крила, капот і бампер кросовера зроблені в стилі ретро. Решітка радіатора виконана у вигляді нікельованого «гриля».

Задня частина кузова, якщо порівнювати з RAV4, відрізняється оригінальним бампером з хромованою накладкою, а також інтегрованими через перехідник вертикальними ліхтарями. Доповнюють ретро-образ хромовані ковпаки на колесах.

Салон Buddy повністю запозичений у Toyota RAV4, лише на кермі красується шильдик Mitsuoka.

В якості основи для Mitsuoka Buddy може бути використаний як стандартний RAV4 з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 171 к.с. в поєднанні з варіатором, так і гібридна модифікація з 2,5-літровим ДВС і електромеханічною трансмісією (222 к.с.). В обох випадках привід може бути або переднім, або повним на вибір замовника.

Читайте також: У мережі з’явилися шпигунські фото нового Volkswagen Golf GTI

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти