Представили оновлений кросовер Nissan Kicks

Півроку назад на ринку Таїланду був представлений компактний кросовер Nissan Kicks, тепер вже оновлена версія моделі дісталася і до США. Новий автомобіль ми побачимо у трьох кольорах кузова: синій – Electric Blue Metallic, червоний – Scarlet Ember Tintcoat і сірий – Boulder Gray Pear. У новому авто з’явилася більш агресивна передня частина,і інші задні ліхтарі, яка візуально об’єднує їх в один блок. Також новому Nissan Kicks в США дістанеться спеціальний дизайн колісних дисків.

В інтер’єрі була модернізована центральна консоль, на якій з’явилися відсіки для дрібниць та інший підлокітник, а у салоні кросовера встановлять 8-дюймовий дисплей нової медіасистеми, яка буде доступна опціонально для дорогих комплектацій. Для базових версій залишать мультимедіа з 7-дюймовим екраном.Обидві медіасистеми здатні підтримувати додатки Apple CarPlay і Android Auto, а до трьох роз’ємів USB, які були доступні на попередній моделі, додали вхід USB-C.

Оновлений Nissan Kicks у США запропонують з 1,6-літровим бензиновим двигуном, який видає 124 к.с. і 154 Нм крутного моменту. У парі з силовим агрегатом буде працювати варіаторна трансмісія і виключно передній привід.

На північноамериканському ринку вартість новинки ще поки не була оголошена, але актуальний Nissan Kicks там можна придбати за базові 19 070 тисяч доларів. Продажі оновленого кросовера в США стартують в лютому 2021 року.

Читайте також: У мережі показали стильний український позашляховик у стилі Suzuki Jimny

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти