Hyundai представила трьохрядний кросовер Hyundai Tucson 2022 року

Південнокорейський бренд Hyundai показав шанувальникам інноваційний позашляховик Tucson 2022 року. Автомобіль побудували на іншій платформі і використали подовжену колісну базу, завдяки чому кросовер отримав великі габарити.

У продаж новий позашляховик надійде тільки в США вже навесні наступного року. Влітку, через кілька місяців, американським водіям буде доступна до покупки і гібридна версія нового авто. Оновлення торкнеться не тільки екстер’єру, а й оформлення салону нового кросу.

Так, в інтер’єрі з’явиться нова мультимедійна система з дисплеєм на 10,25 дюйма, цифрова приладова панель, опція регулювання температури і модернізований кондиціонер. Другий ряд крісел можна буде скласти або зрушити, щоб стабілізувати навантаження на авто. Також в задній частині транспортного засобу з’явиться важіль регулювання для зручності.

Під капотом на вибір розташують дві установки – бензиновий двигун на 1,6 літри і турбоагрегат на 226 кінських сил, у парі буде працювати 6-швидкісна автоматична коробка, або 2,5-літровий двигун Smartstream на 187 к.с., з’єднаний з 8-діапазонним автоматом.

Читайте також: Найдешевший паркетник Hyundai зняли на відео

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти