В Індії створили електромобіль класу преміум

Нещодавно Індійський стартап Pravaig Dynamics представив свою першу модель – електромобіль Extinction Mk1. Ця новинка створена не для продажу, вона стане частиною оренди сервісу машин з водієм преміум-класу для корпоративних клієнтів, який незабаром запустять в Бангалорі та Делі.

На прем’єрі Extinction Mk1 з’явився в образі купе, проте серійна машина буде кардинально відрізнятися від прототипу, повідомила компанія. У авто з’являться додаткові двері для зручності посадки і висадки пасажирів, а також збільшиться кліренс, салон стане більше комфортабельним.

У рух Extinction Mk1 буде приводити електродвигун потужністю 204 кінських сили, який живиться від батареї на 96 кіловат-годин з підтримкою швидкої зарядки постійним струмом (0-80% за 30 хвилин). Запас ходу – 504 км. З 0 до 100 км/год автомобіль розганяється за 5,4 секунди і здатний рухатися з максимальною швидкістю до 196 км/год.

У салоні Extinction Mk1 має 4 посадочних місця, а задні крісла можуть розкладатися на 165 градусів. В оснащення входять дефлектори вентиляції для 2-го ряду сидінь, індивідуальні столики,аудіосистема Devialet і просунутий комплекс очищення повітря, здатний в 10 разів зменшити концентрацію вуглекислоти і видалити до 99% шкідливих для дихальної системи дрібнодисперсних частинок PM 2.5.

Цінник наразі невідомий, але в перший рік Pravaig Dynamics планує вийти на обсяг випуску в 2,5 тис. одиниць авто.

Читайте також:

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти