Як виглядає новий Chevrolet за $ 13 000

Останнім часом виробники стали робити більший акцент на бюджетному сегменті, ніж на преміальному. Доступні автомобілі з’явилися в лінійках всіх брендів. Таким чином компанії збільшують свій вплив на тому чи іншому ринку. Однак попит на кожну з моделей різниться в залежності від країни.

Наприклад, в Європі найбільш затребуваним бюджетником є ​​Dacia Sandero. У США відповідну нішу вирішила зайняти Chevrolet, яка запропонувала покупцям новий Spark. Четверте покоління моделі з’явилося в 2015 році, тепер бюджетник Шевроле злегка відновили і назвали нову ціну – від 13 000 доларів.

Автомобіль буде пропонуватися в кількох комплектаціях. Базовий варіант отримає мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, камеру заднього виду і десять подушок безпеки. Chevrolet Spark 1LT оснащується мультифункційним кермом, електричними склопідйомниками і замками, безключевим доступом і 15-дюймовими легкосплавними дисками. Вартість такої машини становить 15 300 доларів.

Для тих, хто хоче більше комфорту і розкоші, передбачені модифікації Activ і 2LT. Перша отримала посилену підвіску, рейлінги на даху, ексклюзивні колеса і обробку салону штучною шкірою. При цьому версія 2LT пропонує підігрів передніх сидінь оброблених чорною шкірою. Вартість автомобілів – $ 16 400 і $ 16 800 відповідно.

У рух Spark призводить 1,4-літровий рядний чотирициліндровий двигун DOHC потужністю 98 к.с. і 127 Нм крутного моменту, який працює в парі зі стандартною п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Витрата палива становить 8,1 л на 100 км. Виробник запропонував два нових відтінки кузова – Cayenne Orange і Mystic Blue.

Читайте також: Новий кросовер Haval за $ 11 500: дизайн, салон і деталі оснащення

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти