Новий кросовер BMW X8 вже на підході: як він буде виглядати

У наступному році на ринок вийде BMW X8 – найдорожчий і найрозкішніший кросовер баварської марки, який кине виклик Mercedes GLS, Audi Q8 і Range Rover. Поки багато хто чекає прем’єри, британці з Auto Express опублікували рендери, що розкривають передбачуваний зовнішній вигляд новинки.

Відомо, що майбутній BMW X8 розділить більшу частину компонентів з X7. Він отримав характерні “ніздрі” радіаторів великих розмірів і різко нахилений дах в задній частині. Всередині встановлять два 12,3-дюймових дисплея, один з яких буде частиною сучасної інформаційно-розважальної системи iDrive, інший стане просунутою панеллю приладів. Салон буде як 5-ти, так і 7-місцевим (на вибір покупця).

Очікується, що в моторну гамму BMW X8 увійдуть 6-циліндрові бензинові та дизельні двигуни, а також плагін-гібридна установка (комбінація 3,0-літрового шестициліндрового бензинового мотора і електродвигуна). Крім того, у новинки з’явиться заряджений варіант BMW X8 M, який отримає гібридну силову установку загальною потужністю близько 750 к.с. (З 4,4-літровим V8 TwinTurbo і електромотором в основі).

В додаток, BMW X8 M буде відрізнятися від стандартного варіанту більш агресивним аеродинамічним обвісом, алюмінієвими дисками коліс, спортивною підвіскою і гальмами, новою вихлопною системою, а також поліпшеним інтер’єром зі спортивними сидіннями і рульовим колесом.

Читайте також: В Україні засвітився рідкісний суперкар Lamborghini: коштує понад 11 млн

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти