Оголошена дата презентації нового Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser 300 офіційно представлять 1 серпня. Інформація про дебют нового покоління позашляховика потрапила в розпорядження австралійського сайту Caradvice. Мабуть, прем’єру моделі довелося відкласти, адже раніше вважалося, що її покажуть вже в квітні.

Представлені і свіжі рендери Toyota Land Cruiser 2021. Якщо судити про дизайн автомобіля по ним, то він залишиться знайомим і впізнаваним. Довжина досягне 4970 мм, ширина – 1 985 мм, висота -1870 мм, а колісна база – 2970 мм.

Новий Toyota Land Cruiser 300 залишиться рамним. Разом з тим, повідомляється, що він буде використовувати ряд вузлів платформи TNGA – як у Toyota RAV4 і Camry.

Про інтер’єр позашляховика відомо мало, але він напевно обзаведеться віртуальною панеллю приладів і великим сенсорним дисплеєм. З’являться і нові системи безпеки. Запропонують версії на 5 і 8 місць.

Двигуни Toyota Land Cruiser 300 стали відомі раніше. Позашляховик отримає 3,5-літровий 420-сильний V6 твін-турбо від Lexus LS і новий 3,3-літровий турбодизель. Також з’явиться гібрид Toyota Land Cruiser з 3,5-літровою 299-сильною шісткою і електромотором на 180 к. с.

Звичайно ж, будуть збережені знижений ряд трансмісії і блокування диференціалів. Позашляховик отримає пневмоподвіску і змінювані стабілізатори.

Читайте також: Новий пікап Nissan Frontier дебютує 4 лютого

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти