Розсекречено новий електрокроссовер Mercedes EQA

Відбулася офіційна презентація Mercedes-Benz EQA 2021. Найдоступніший електрокроссовер Мерседес коштуватиме от 39 950 євро і надійде в продаж в Європі з весни.

Новий Mercedes EQA є електричним варіантом моделі GLA. На перших порах будуть продавати тільки базовий передньопривідний варіант EQA250 з одним електромотором потужністю 190 к. с. Його оснастили батареєю ємністю 66,5 кВт г, а запас ходу складає 480 км по циклу NEDC (близько 425 км по циклу WLTP).

Пізніше також додадуть двомоторний повнопривідний кросовер потужністю 272 к. с. Він отримає більш ємну батарею і зможе проїхати 500 км (по циклу WLTP). Зарядити електрокар від швидкої 100-кіловатної станції на 80% можна за півгодини.

Відрізнити електромобіль Мерседес від бензинового або дизельного GLA можна по іншому дизайну передньої частини в дусі електричних Mercedes EQV і EQC. Замість решітки радіатора тепер заглушка, нові і фари. Ззаду ліхтарі розтягнуті на весь кузов.

У салоні змінили графіку віртуальної приборки і мультимедіа. Комплектація Mercedes EQA включає навігацію з картою зарядних станцій і тепловий насос, що живить кліматичну установку. Серед опцій є адаптивні амортизатори.

Читайте також: У мережі показали Land Cruiser FJ44, який проїхав 1 255 288,32 км: відео

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти