Самый крутой пикап Ford рассекречен на официальных фото и видео

Компанія Ford представила нове покоління зарядженого пікапа F-150 Raptor. Продаж почнеться вже в найближчі місяці, а через рік обіцяють випустити ще більш екстремальний Raptor R.

Ford F-150 Raptor раніше обладнаний 3,5-літровим турбованим V6 EcoBoost. Точні характеристики поки не повідомляються, але відомо, що автомобіль не поступиться минулому поколінню. Тобто потужність не буде нижче 450 к.с. і 700 Нм.

Ford F-150 Raptor R піде далі і отримає V8. Ймовірно, буде компресорним мотором від Ford Mustang Shelby GT500 з потужністю понад 700 к.с. Такі характеристики дають можливість позмагатися з найшвидшим в світі пікапом Ram 1500 TRX.

До мотора йде 10-ступінчастий “автомат”. Повний привід доповнено самоблоком Torsen ззаду, а за додаткову плату можна встановити передній диференціал, що блокується.

Кліренс авто становить 333 мм, позашляхові шини і набір режимів для різних типів бездоріжжя дозволяють долати будь-які дороги. Кут в’їзду дорівнює 31 °, а з’їзду – 23,9 °. Також посилені амортизатори, а робочий хід підвісок становить 35-38 см.

Новий Ford F-150 Raptor виділяється капотом з повітрозабірником, масивними бамперами і розширниками колісних арок. Салон оброблений алькантарою і карбоном, змінена віртуальна приборка. На нові замінені спортивні крісла і кермо.

Читайте також: Українець зробив стильний хот-род на базі старого Москвича

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти