В Україні помічений унікальний Hummer: «Поміщається 28 осіб» (ФОТО)

Існує абсолютно особливе «сімейство» лімузинів – це ті, що створюються для проведення розважальних та урочистих заходів.

Найчастіше такі авто роблять на базі великих машин, таких як знаменитий позашляховик Hummer H2.

Кого в наші дні на просторах країн колишнього Радянського Союзу можна здивувати шестиколісним лімузином на базі автомобіля Hummer H2? Щоб перелічити такі лімузини, найняті на одні тільки весілля, ніяких пальців рук не вистачить.

Довжина восьмиколесного лімузина з України на базі позашляховика Hummer H2 становить 14 метрів, що робить його одним з найдовших авто свого класу на території колишнього Радянського Союзу.

У його салон поміщається 28 осіб. Куди важливіше те, що в задній частині машини є літня тераса на 12 осіб. На ній встановлені “м’які” вікна, що відкидаються. Таке відчуття, що конструктори задумували її спеціально для протверезіння «відзначають».

Ідеальна конструкція Hummer H2 забезпечує внутрішню висоту салону в 2 метри. Цього цілком достатньо для комфортного пересування всередині.

Тут же є все необхідне для висококласної тусовки. Дивани обшиті натуральною шкірою, є диско-стеля, бари з підсвічуванням, кілька величезний плазмових екранів, DVD і звичайно ж аудіосистема з найпотужнішими сабвуферами.

Окремо слід відзначити організацію конструкції задньої підвіски. До неї було застосовано цікаве рішення, властиве вантажним автомобілям – передня вісь може бути піднята над землею, для полегшення маневрування в обмежених умовах.

Джерело: Politeka

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти