McLaren офіційно показав новий 600LT Spider (відео)

McLaren розширив лінійку своїх спорткарів Sports Series новою моделлю. Нею став лімітований родстер 600LT Spider, який буде випускатися лише рік.

У 2018 році McLaren представив кілька нових моделей – 600LT, Senna і Speedtail – і новий рік вирішив почати з ще однією прем’єри. Офіційно представлений відкритий McLaren 600LT Spider.

Автомобіль технічно уніфікований з купе, але відрізняється жорстким складним дахом з можливістю керувати ним на швидкості до 40 км/год і заднім склом, яке можна піднімати і опускати незалежно від верху.

Під капотом у новинки ховається 3,8-літровий турбований V8, що розвиває 600 к.с. Незважаючи на те, що Spider став важчим купе на 50 кілограмів, динаміка розгону 0-100 км / ч залишилася колишньою – 2,9 секунди. Максимальна швидкість же зменшилася з 328 до 324 км / ч.

Новий McLaren 600LT Spider можна полегшити на 100 кілограмів у порівнянні з McLaren 570S Spider, якщо замовити пакет MSO Clubsport Pack. Він включає безліч карбонових деталей, які дозволяють зменшити масу машини.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти