BMW представила у Франкфурті новий 3-Series Touring (фото)

На Франкфуртському автосалоні, який стартував сьогодні, баварський бренд представив свою оновлену модель BMW 3-Series Touring.

Новий BMW 3-Series Touring отримав загострену передню частину кузова з агресивними фарами, габаритними фірмовими «ніздрями» і Т-подібними передніми повітрозабірниками. Також на даху авто є рейлінги. Варто сказати, що новинка додала в габаритах.

Модель може похвалитися автоматичними задніми дверима і багажником, який став на 112 мм ширшим, ніж у попередника. Об’єм багажного відділення тепер сягає 500 літрів, а якщо скласти задні сидіння, то цей показник збільшується до 1510 літрів.

В моторну лінійку BMW 3-Series Touring увійшли три бензинові і три дизельні агрегати. У бензинову увійдуть 184-, 258- і 374-сильні двигуни, останній з яких буде представлений на версії BMW M340i xDrive Touring. Що стосується «дизелів», то це будуть двигуни потужністю 150, 190 і 265 «коней». У парі з силовою установкою буде працювати 6-швидкісна МКПП або 8-діапазонна трансмісія Steptronic.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти