Subaru представила оновлену Impreza (фото)

Оновлена модель Impreza дебютувала ​​в США.

Subaru Impreza отримала легкий файсліфтинг, але при цьому зберегла впізнавані риси і вигляд. Автомобіль може похвалитися оновленим переднім бампером та переробленими ґратами радіатора. Модель в кузові хетчбек також обзавелася новими задніми ліхтарями.

У колірній гамі автомобіля з’явився новий відтінок – Ocean Blue Pearl. Для виконань Sport і Limited стали доступні нові колісні диски. Усі моделі в стандартному оснащенні отримали автоматичні дверні замки, які в разі зіткнення автоматично розблоковуються.

Моделі, обладнані трансмісією Lineartronic, тепер в стандартному оснащенні мають систему допомоги водієві EyeSight. Дана система забезпечує контроль руху в смузі, функцію автоматичного гальмування і сповіщає водія про початок руху ТЗ.

Версія Impreza Limited обзавелася додатковими системами безпеки. Автомобіль обладнали системою контролю «сліпих» зон і системою SI-Drive – системою управління продуктивністю трансмісії, що дозволяє водієві налаштовувати характеристики дросельної заслінки транспортного засобу.

Під капотом автомобіля розташовується 2,0-літровий двигун потужністю 152 к.с. і обертовим моментом 196 Нм, що працює спільно як шестиступінчастою МКПП, так і з безступінчатим Lineartronic. Незалежно то типу трансмісії доступний тільки повний привід.

Ціни на Subaru Impreza стартують від 18 695 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти