Lexus представив свій перший електромобіль Lexus UX 300e (фото)

Японський автовиробник показав перший електромобіль в своїй історії – Lexus UX 300e. Публічна прем’єра новинки відбудеться в найближчі дні на автосалоні в Гуанчжоу. На ринку електрокар може з’явитися вже наступного року.

Lexus був піонером в технології електрифікації транспортних засобів з моменту появи RX 400h в 2005 році, ставши лідером галузі в створенні транспортних засобів, які забезпечують як продуктивність, так і екологічну ефективність. На недавньому Токійському автосалоні в 2019 році компанія представила свою глобальну стратегію електрифікації Lexus Electrified, націлену на фундаментальний стрибок в продуктивності, керованості, управлінні і задоволенні водія.

Першою серійною моделлю під прапором Lexus Electrified став повністю електричний UX 300e. Новинка об’єднала в собі відмітний дизайн і зручні характеристики компактного кросовера UX з продуктивними можливостями, унікальних для електромобілів. Потужний двигун UX 300e забезпечує природне, але швидке прискорення, а його акумулятори великої ємності, розташовані безпосередньо під підлогою кабіни, забезпечують низький центр тяжіння і дозволяють проїжджати близько 400 км без підзарядки. Новинка приводиться в рух 204-сильним електромотором (300 Нм крутного моменту).

Тим часом, особливі настройки трансмісії, рульового управління, гальмівної системи і підвіски дозволяють водієві UX 300e краще відчувати автомобіль в будь-якій дорожній ситуації. Як заявили в компанії, незважаючи на традиційно високий для електромобілів рівень акустичного комфорту в салоні, особливою гордістю Lexus UX 300e стала додаткова шумоізоляція.

Електрокар оснащений комплексом систем безпеки Lexus +, а також безліччю електронних помічників для водія.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти