Стартували продажі оновленого кросовера Mitsubishi ASX (фото)

На автомобільній виставці в Гуанчжоу компанія Mitsubishi офіційно презентувала оновлений кросовер Mitsubishi ASX для китайського ринку. Прем’єра автоматично дала старт продажам новинки.

Дизайн рестайлінгового кросовера практично не змінився і дуже схожий на версію для ринків інших країн. Зате інтер’єр ASX для Піднебесної отримав значні зміни.

«Китаєць» отримав іншу приладову панель і передню консоль, а центральні вентиляційні дефлектори стали вужчими. Для обробки дверних панелей, центрального тунелю і передньої консолі використовується коричнева екошкіра. Аналогічні вставки застосовуються на кріслах, які вдало поєднуються з основною ромбовидною прострочкою.

Крім усього іншого, оновлений ASX отримав сучасну мультимедійну систему з 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм без фізичних кнопок.

У лінійку моторів входить 2,0-літровий атмосферний двигун з віддачею 167 к.с. і атмосферний 1,6-літровий агрегат потужністю 116 к.с.. Перший працює в поєднанні з варіатором, другий в парі з 5-ступінчастою «механікою». Привід – виключно передній.

Вартість оновленого кросовера починається від 99 800 юанів (від 14 тисяч доларів). Виробництво новинки налагоджено на заводі спільного підприємства Mitsubishi і GAC.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти