Стартували продажі оновленого позашляховика Toyota Highlander (фото)

Японський автовиробник оголосив про початок продажів позашляховика Toyota Highlander 2020 модельного року. Модель значно подорожчала.

Даний рестайлінг – перший редизайн моделі за більш ніж 6 років. Завдяки впровадженню платформи Toyota New Global Architecture-K, зміни моделі йдуть далеко за межі дизайну. Базова ціна на оновлений позашляховик зросла на 2 770 доларів і становить тепер 34 600 доларів США.

Вже у виконанні L оновлений Toyota Highlander оснащується трьохзонним клімат-контролем і інформаційно-розважальною системою з 8-дюймовим сенсорним екраном, сумісною з Apple CarPlay і Android Auto, а також світлодіодні фари і набір передових функцій безпеки Toyota Safety Sense 2.0 (автоматичне гальмування з функцією виявленням пішоходів, адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і початку руху, попередження про вихід зі смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і автоматично дальнє світло).

Всі моделі в базі оснащені 3,5-літровим V6 потужністю 295 к.с., який працює в парі з 8-швидкісною ​​автоматичною  трансмісією і системою переднього приводу. Повнопривідний варіант пропонується за доплату в 1 600 доларів для комплектацій L, LE і XLE і за ціною 1 950 доларів у версіях Limited і Platinum.

Крім того, Highlander доступний з бензиново-електричною гібридною силовою установкою. У ній об’єднано 2,5-літровий чотирициліндровий двигун і електромотор, які сумарно видають 243 к.с. потужності.

Toyota Highlander 2020 року з’явиться на ринку вже до кінця року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти