Geely виводить на ринок стильний кросовер за $14 тисяч (фото)

Продажі нового кроссовера Geely Icon повинні початися на китайському ринку в січні 2020 року, але вже зараз перші екземпляри авто стали надходити до дилерів марки.

 

Зберігши основні риси концепту, який представили на міжнародному автосалоні в Пекіні в 2018 році, Geely Icon продемонстрував вдосконалену дизайнерську концепцію Geely «розширений Всесвіт» на мотор-шоу в Гуанчжоу. Geely Icon відходить від традиційного позашляхового дизайну і втілює більш мінімалістичні і чіткі форми. Кузов серійного Geely Icon зберіг чітку блочну структуру концепт-кара.

 

Крім того, у серійного Icon також залишилася горизонтальна решітка радіатора прямокутної форми, фари у формі петлі нескінченності і тонкі світлодіодні денні ходові вогні. В задніх ліхтарях прямокутної форми також простежується мотив нескінченності.

 

Інтер’єр Geely Icon також виконаний в мінімалістичному дизайні. Завдяки цьому в автомобілі з’явилося більше вільного простору.

Поки в лінійку моторів входить єдиний турбодвигун Volvo об’ємом 1,5 літра, що забезпечує віддачу 177 к.с. Мотор працює в парі з 7-діапазонною преселективною роботизованою трансмісією.

Попередня вартість кросовера в Піднебесній буде складати від 99 тис. 900 юанів, це приблизно 14 тисяч доларів. Новинка може дістатися і до ринків інших країн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти