Seat показав новий Leon (фото)

Рівно через два тижні відбудеться світовий дебют нового Seat Leon четвертого покоління. Сьогодні автовиробник випустив ще один тизер новинки.

Вже зараз відомо, що новинка отримає революційний дизайн, спортивні світлодіодні задні ліхтарі Leon 2020 року, з’єднані разом тонкою смугою. Автомобіль традиційно оснащений шильдиками «Seat» та «Leon» в середині задніх дверей, а також логотипом «FR».

«Абсолютно новий Seat Leon був спроектований нашою командою з мужністю, простотою і виконаний з силою і рішучістю. Простота, тому що в Seat ми віримо, що більшість речей можна сказати лише кількома рядками. Рішучість і сила, тому що це ті якості, які роблять наші машини впізнаваними з першого погляду», – зазначив директор по дизайну компанії Алехандро Месонеро-Романос.

Заснований на тій же платформі, що і нові Volkswagen Golf і Skoda Octavia, Leon буде комплектуватися бензиновими і дизельними двигунами. Гібридний силовий агрегат поєднуватиме 1,4-літровий бензиновий двигун з турбонаддуванням і електродвигун, які, як очікується, будуть сумарно видавати 242 к.с..

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти