Geely Emgrand GL оновився вдруге за рік (фото)

Китайська компанія Geely в черговий раз доопрацювала зовнішність седана Emgrand GL другого покоління. Він з’явився на ринку чотири роки тому і встиг тричі оновитися – в грудні 2017, травні 2019 і березні 2020 року. Причому з останнього рестайлінгу не минуло й року.

Emgrand GL змінився зовні і всередині. Седан обзавівся радіаторними ґратами з новим малюнком: концентричний візерунок поступився місцем вертикальним ламелям, на передньому бампері з’явилися хромовані елементи, а також переглянуті геометрія задніх ліхтарів і дизайн 17-дюймових дисків. Крім усього перерахованого, чотиридверка позбулася декоративних патрубків.

У салоні з’явилася цифрова приладова панель діагоналлю сім дюймів і 10,25-дюймовий екран мультимедійної системи, а для оббивки тепер використовуються більш якісні матеріали. У списку обладнання вказано передавач Wi-Fi, який може роздавати інтернет на п’ять пристроїв.

З черговим оновленням була переглянута і моторна лінійка Geely Emgrand GL: з неї зник безнаддувний двигун об’ємом 1,8 літра, який видавав 133 кінських сили. Тепер седан можна купити або з 1,4-літровою «турбочетвіркою», віддача якої становить 141 силу, або з «турботрійкою» на 1,5 л, розробленою Geely спільно з Volvo. Остання видає 177 сил і поєднується з семиступінчастим преселективним «роботом».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти