Renault представила новий Duster (фото)

Компанія Renault представила кросовер Duster другого покоління для південноамериканського ринку.

Нагадаємо, на європейському ринку Duster другого покоління з’явився ще в 2017 році, там кросовер продається під брендом Dacia. Під маркою Renault така модель вже продається на ринках Африки, Близького Сході та в Україні. І лише тепер новий Renault Duster готується підкорювати південноамериканський ринок.

На сьогоднішній день опубліковані фотографії новинки в найдорожчій версії з «позашляховим» пакетом. Від своїх європейських «колег» американський Duster другого покоління відрізняється більш потужним переднім бампером, наявністю захисних накладок на колісних арках, порогах і дверях і додатковими протитуманними фарами спереду.

Салон відрізняється тільки деякими деталями. З’явився новий, більший дисплей мультимедійної системи, як у крос-купе Arkana, а також прямокутні дефлектори вентиляції замість круглих й інше рульове колесо.

Уже в початковій комплектації кросовер буде мати дві подушки безпеки, ESP, кондиціонер, світлодіодні ДХВ, штатну аудіосистему і 16-дюймові колеса.

Кросовер оснащуватиметься вже відомим 1,6-літровим «атмосферником»,що працює як на бензині, так і на етанолі. У першому випадку віддача становить 118 к.с. у другому – 120 к.с. Мотор поєднується з 5-ступінчастою МКПП або варіатором X-Tronic, а привід – виключно передній.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти