Kia представила новий кросовер Sorento (фото)

Відбулася прем’єра Kia Sorento 2021 модельного року. Новинка буде продаватися в багатьох країнах світу.

Перше, що потрібно відзначити в новому Sorento – це зовнішній дизайн. Kia вирішила не робити кросовер схожим на попередню модель і створила щось більш підходяще для флагманського автомобіля в модельному ряду.

Передня частина позашляховика має фірмову решітку «ніс тигра», а також нові фари з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями.

Якщо говорити про салон нового кросовера, то там з’явилася 12,3-дюймова цифрова приладова панель, яка працює разом з 10,25-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної та навігаційної системи.

В Австралії та Європі Sorento буде доступний з 2,2-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном Smartstream, який виробляє 198 к. с. і 440 Нм крутного моменту. У парі з цим двигуном працюватиме 8-ступінчаста мокра коробка передач з подвійним зчепленням Kia.

У Північній Америці для кросу буде доступний гібридний силовий агрегат Smartstream, а також 2,5-літровий двигун T-GDi з 277 к. с. і 421 Нм крутного моменту. Цей 2,5-літровий двигун буде поєднуватися з вищезгаданої 8-діапазонною трансмісією з подвійним зчепленням.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти