Новий Renault Kadjar отримає гібридні двигуни

Позашляховик Renault другого покоління запропонує на вибір бензинові, дизельні, гібридні силові установки.

Популярний позашляховик Renault Kadjar з’явиться в другому поколінні в наступному році, отримуючи вищий рівень якості та технологій, а також ширший вибір силових агрегатів.

Перебуваючи в продажу з 2015 року і переживши незначне оновлення в минулому році, Kadjar залишається одним з найбільш продаваних сімейних позашляховиків в Європі. Як і у випадку з новими Clio і Captur, не очікується, що Renault відійде занадто далеко від нинішнього стилю. Проте, «внутрішня революція» бренду під керівництвом дизайнера Лоренса ван ден Акера продовжиться всерйоз.

Вважається, що в ньому домінує сенсорний екран (великий і портретно-орієнтований в топових моделях), який більше не стоїть на одному рівні з центральною стійкою. Інтер’єр нового Kadjar буде прагнути до кращого в своєму класі якістю матеріалів і чистому дизайні. Очікується поява особливого освітлення в салоні і шикарні варіанти обробки, щоб допомогти створити престиж.

Kadjar знову принесе плоди Альянсу Рено-Ніссан-Міцубісі. Він буде використовувати ту ж модульну платформу CMF-C, що і наступні покоління Nissan Qashqai і Mitsubishi Outlander, які повинні з’явитися в 2021 році. З огляду на те, що обидва цих автомобілі старші, ніж Kadjar в їх нинішньому вигляді, вони, ймовірно, з’являться першими.

Основи будуть адаптовані з поточним Kadjar, щоб дозволити використовувати всі види гібридної трансмісії, як з Qashqai. Це означає, що поряд з під’єднуваними гібридними силовими агрегатами будуть пропонуватися варіанти з помірним гібридом для звичайної лінійки двигунів.

Ще невідомо, чи піде Renault за Nissan, який, як повідомляється, повністю виключить дизель в наступному Qashqai. Однак, з огляду на те, що в новому Captur є три дизельних варіанти, це малоймовірно.

Гібридний напрямок Renault буде відрізнятися від того, що вибрав конкурент Peugeot з його 3008, який тепер доступний з під’єднуваною гібридною трансмісією і повним приводом потужністю майже 300 к.с. Замість цього він займеться більш економічним сегментом ринку, спочатку з варіантом системи Captur E-Tech, яка з’єднує 1,6-літровий бензиновий двигун з електромотором, видаючи близько 160 к.с.

Renault також може використовувати паралельну гібридну трансмісію Clio E-Tech, плюс у нього є вибір в наборі інструментів настройки Альянсу. У новому Qashqai буде використовуватися як гібридна, так і більш потужна плагін-гібридна система Mitsubishi-source-plug-in, кожна з яких також може з’явитися в Kadjar.

Новий позашляховик Renault Kadjar, швидше за все, буде представлений в другій половині 2021 року, і продажі почнуться до кінця року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти