Мрія мандрівника: як виглядає автодім UXV-MAX RV всередині

Американська компанія Global Expedition Vehicles побудувала кемпер на рамному шасі комерційної вантажівки Ford F-750 і називає його позашляховим автобудинком та оцінила свою розробку в 650 тисяч доларів.

Хоча, судячи з фотографій, проект UXV-MAX RV не відрізняється великими дорожніми прорізами. Звиси досить короткі, але довжина колісної бази відіб’є охоту штурмувати рельєф. Втім, з ґрунтовими покриттями важкий повнопривідний автомобіль впорається, а там, де маршрут виявиться надто складним, допоможе лебідка.

Найцікавіше у UXV-MAX RV знаходиться позаду дворядної кабіни. Житловий модуль зі скловолокна має просту і логічну компоновку. По одному борту вишикувалося кухонне обладнання (плита, раковина, пральна і посудомийна машина).

Напроти нього розміщений стіл і крісла. Над кабіною знаходиться ліжко, а в протилежному кінці житлового модуля передбачений санвузол з душем. У просторі вітальні, освітленому світлодіодами, можна розмістити людей.

Автономність життя у даному кемпері підтримує телевізор, акустична система, кондиціонер, система обігріву, 200-ватні сонячні батареї, три акумуляторні батареї ємністю 270 мАг і дизельний генератор, 511-літровий бак для чистої води та резервуар об’ємом 105 л для брудної води.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти