У мережі з’явилися зображення Volkswagen Arteon в кузові купе

Volkswagen Arteon був задуманий як купе. Однак автомобіль має спортивну зовнішність, зайвим елементом якої стали двері для заднього ряду. Ілюстрації, зроблені незалежними художниками, зображують модель з двома меншими дверима, коротшою колісною базою і більш незграбним дахом та віконними рамами.

На опублікованих користувачем behance.net під ніком Zoki Nanco зображеннях можна побачити червоні значки «R», «роздуті» передні і задні крила, збільшені колісні диски, модернізовані гальма і занижену підвіску, які перетворили Arteon в цікаве купе середнього розміру. Варто відзначити, що з деяких ракурсів модель нагадує Audi TT і ця стилістика дійсно підходить німецькій моделі.

До теперішнього часу ясно, що Volkswagen не запустить версію Arteon в кузові дводверного купе, яка буде позиціюватися як більш доступна альтернатива Audi A5 Coupe, але автовиробник має намір представити автомобіль в кузові Shooting Brake вже в цьому році. Такий універсал матиме похилу лінію даху і, швидше за все, отримає всю лінійку двигунів звичайного Arteon.

Говорячи про двигуни, оновлена модель отримає версію R. Цілком ймовірно, вона буде поставлятися з тим же 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом від Golf R, який, як вважається, розвиває 333 к.с. потужності. Пару йому складе роботизована трансмісія з двома зчепленнями і повний привід 4Motion.

У попередніх звітах також вказувалося, що в нього може бути встановлено новий 3,0-літровий турбований VR6 потужністю близько 400 к.с. Очікується, що Arteon R з’явиться в четвертому кварталі 2020 року, а прем’єра Arteon R Shooting Brake повинна відбутися в наступному році.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти