Nissan випустив новий повністю електричний фургон e-NV200 XL Voltia

Збільшена версія повністю електричного фургона e-NV200 пропонує на 90 відсотків більше місця для зберігання, ніж стандартна модель.

Nissan представила збільшену версію свого повністю електричного панельного фургона e-NV200 під назвою e-NV200 XL. Нова модель збільшеного розміру — це співпраця між Nissan і європейською інжиніринговою фірмою Voltia, і вона повинна надійти в продаж у Великобританії в кінці цього року.
XL Voltia стала на 50 см більше, ніж стандартний e-NV200 в кожному вимірі. В результаті максимальний обсяг сховища становить вісім кубометрів, що на 90 відсотків більше, ніж у звичайної моделі.

Через додаткову вагу перетворення максимально корисне навантаження XL Voltia приблизно на 120 кг менше, ніж у стандартного e-NV200, на 580 кг. Проте, його вантажний відсік шириною 1,22 метра залишається незмінним, тобто він може перевозити два європіддони.

Він приводиться в рух тією ж електричною силовою установкою, що і стандартний фургон e-NV200, використовуючи електродвигун потужністю 108 к.с. і літій-іонну батарею потужністю 40 кВт/год.

Час зарядки буде ідентичним стандарту e-NV200. Таким чином, коли він підключений до швидкого зарядного пристрою на 50 кВт, XL Voltia відновить повний заряд менш ніж за годину. При використанні побутового настінного блоку потужністю 7 кВт акумуляторна батарея досягне того ж рівня заряду приблизно за вісім годин.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти