Kia оновила кросовер Sportage (фото)

Модернізований кросовер Sportage отримав у Великобританії нову лінійку моторів і розширене оснащення.

Компанія Kia вирішила злегка оновити кросовер Sportage для європейського ринку, зокрема, для Великобританії. Так, в силовий гамі автомобіля тепер 1,6-літровий турбодизель CRDi потужністю 136 к.с. і 320 Нм крутного моменту має обов’язковий гібридний «додаток» у вигляді 48-вольта стартер-генератора. Гібридна складова допоможе кросоверу економити паливо при рушанні і русі накатом, а також знизити середній рівень викиду діоксиду вуглецю.

Підзарядка батареї «м’якого» гібрида може здійснюватися за рахунок рекуперації кінетичної енергії гальмування. Електрифікований 1,6-літровий турбодизель CRDi буде працювати в парі з МКПП і переднім приводом, а також з 7-швидкісною роботизованою трансмісією і з переднім або повним приводом.

Крім того, змінилося і оснащення Kia Sportage: замість колишнього 7-дюймового екрану медіасистеми навіть в базові версії кросовера тепер будуть встановлювати безкаркасні 8-дюймові дисплеї, а також навігаційну систему. Модернізована модель для ринку Великобританії отримає в стандартне обладнання 17-дюймові литі колісні диски, підігрів передніх і задніх крісел, круїз-контроль, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням, двозонний клімат-контроль і датчики дощу і світла.

В арсеналі оновленого Kia Sportage залишилися бензинові 1,6-літрові мотори: атмосферний двигун GDi розвиває 132 к.с. і 161 Нм, а турбоагрегат T-GDi може похвалитися потужністю 177 к.с. і 265 Нм крутного моменту. Перші поставки модернізованого кроссовера стартують на британському ринку в четвертому кварталі поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти